Νέο κατάστημα Paul στην Κηφισιά

IMG_4168

Μετά τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 10) και στη Γλυφάδα (Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 70), ήταν σειρά της Κηφισιάς να αποκτήσει το δικό τους Γαλλικό φούρνο “Paul”, στην οδό Λεβίδου 4. Η ημέρα των εγκαινίων, 9 Οκτωβρίου, γιορτάστηκε με αυθεντικό Γαλλικό άρωμα, γεύσεις και μουσική. Περιπλανώμενοι Γάλλοι με ακορντεόν και ποδήλατα, αρτίστες, ζωγράφοι, μουσικοί μας μετέφεραν στη Μονμάρτρη, την καλλιτεχνική γειτονιά του Παρισιού και μας έμαθαν τη Γαλλική “art de vivre”, την τέχνη του ζειν.

IMG_4163

Το Foodaki ήταν εκεί και δοκίμασε τραγανά Γαλλικά ψωμιά, αφράτα κρουασάν και pain au chocolat, γλυκές τάρτες με φρέσκα φρούτα, τέλεια μακαρόν σε ποικιλία γεύσεων, αλμυρές κις και χειροποίητες πίτσες, σάντουιτς και μπαγκέτες διαφόρων ειδών. Η ιστορία των καταστημάτων Paul ξεκινάει από το 1889, στην πόλη Lille της Γαλλίας. Σήμερα υπάρχουν καταστήματα σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Τα πιο αγαπημένα μου είναι η τάρτα σοκολάτας, τα μακαρόν και τα gourmandises με σοκολάτα. Τα gourmandises είναι σαν κρουασάν σοκολάτας, μόνο που έχουν μέσα κομμάτια μαύρης σοκολάτας και κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια. Μμμμ… τέλεια!

Πληροφορίες:

Paul Facebook
Paul International

Τηλ. 210 363 2353 (κατάστημα Αθήνας)

Μη χάνετε συνταγή!

γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter με όλες τις συνταγές και τα νέα του blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>