Τρώμε Ταϊλανδέζικο και βολτάρουμε #OpenAthens

Ταϊλανδέζικα νουντλς

Ταϊλανδέζικα νουντλς

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στην Αθήνα κάτι μυστήρια πράσινα αυτοκίνητα με το σήμα της μπύρας Heineken… Από την άλλη, όσοι έχετε στο smartphone σας το app του Taxibeat (έτσι μετακινείται το Foodaki στην Αθήνα, ειδικά τα βράδια) θα έχετε δει ένα πράσινο κυκλάκι που γράφει «City Ride» επάνω… Δεν είναι σύμπτωση όλα αυτά! Η Heineken, η Taxibeat και το Athens Daily Secret τρέχουν αυτές τις μέρες ένα τέλειο promotion που το δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε.

Ο άψογος οδηγός μας και το πράσινο αυτοκίνητο της Heineken

Ο άψογος οδηγός μας και το πράσινο αυτοκίνητο της Heineken

Πατήσαμε που λέτε με τη φίλη μου την Κωνσταντίνα από το Sabor by Conna το πράσινο κουμπάκι στο κινητό, μια μέρα που ήμασταν μαζί στο Athens Metro Mall. Σε λίγο εμφανίστηκε το γνωστό πράσινο αυτοκίνητο με έναν πολύ νόστιμο και χαμογελαστό οδηγό, τον Παναγιώτη. Φυσικά άρχισαν αμέσως οι φωτογραφίσεις και τα σέλφι! Μπήκαμε με την Κωνσταντίνα στο αυτοκίνητο, εκείνη ιδιοποιήθηκε άμεσα το πράσινο μαξιλάρι κι εγώ τα μουστάκια για τα σέλφι ;) Ο Παναγιώτης μας ρώτησε πρώτα τι μουσική θέλουμε να ακούσουμε, κάτσαμε αναπαυτικά στα δερμάτινα καθίσματα, και μετά μας ρώτησε λίγα πράγματα για μας ώστε να οργανώσει την έκπληξη. Μας έδωσε δυο Heineken και από κει πέρα δεν είχαμε ιδέα ούτε τι ούτε πού θα πηγαίναμε!

Οι τρελές bloggers πριν τις μπύρες

Οι τρελές bloggers πριν τις μπύρες

 

Οι τρελές bloggers ΜΕΤΑ τις πρώτες μπύρες ;)

Τελικά φτάσαμε στον Πειραιά, έξω από το Rouan, το γνωστό Ταϊλανδέζικο εστιατόριο (οι φαν του Foodakiou θα θυμάστε την εκδήλωση εκεί της Ταϊλανδέζικης πρεσβείας). Ο Παναγιώτης μας άνοιξε τις πόρτες (πολύ gentleman) και μας παρέδωσε στα χέρια της ευγενικής Ταϊλανδής κυρίας με το μενού. Διαλέξαμε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα, άλλα καυτερά κι άλλα απαλά γιατί άλλα γούστα η Κωνσταντίνα κι άλλα εγώ. Τα πιάτα πήγαιναν κι έρχονταν κι οι Heineken επίσης! Αφού φάγαμε του σκασμού από Ταϊλανδέζικα σουβλάκια μέχρι σαλάτες με παπάγια και νουντλς Pad Thai, η οικοδέσποινα μας μάς έφερε φρέσκο, γλυκό μάγνκο για τη χώνεψη. Σαν καλά κορίτσια την ευχαριστήσαμε χωρίς να πληρώσουμε εννοείται και ήρθε πάλι ο Παναγιώτης να μας γυρίσει στο Mall που μας βρήκε. Και δώστου μπύρες , κέφια και σέλφι!

Σαλάτα με παπάγια

Σαλάτα με παπάγια

Πατατο-κοτοπουλο-πιτάκια με κάρυ

Πατατο-κοτοπουλο-πιτάκια με κάρυ

Έτσι τσιμπήσαμε κάτι λίγο για τη λιγούρα...

Έτσι τσιμπήσαμε κάτι λίγο για τη λιγούρα…

Λοιπόν, να πατήσετε το πράσινο κουμπάκι City Ride στο κινητό, είτε μόνοι είτε με άλλους δυο φίλους και να πάτε όπου σας πάει το πράσινο αυτοκίνητο! Έχει ακόμη χαμάμ, μαγαζιά με ρούχα με το κιλό, μαθήματα ξιφασκίας, σκωτσέζικες παμπ, ο,τι μπορείτε να φανταστείτε! Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Προλάβετε!

Μη χάνετε συνταγή!

όλα τα νέα κι οι συνταγές στο inbox σας κάθε Δευτέρα

Σχόλια; Ερωτήσεις; Εντυπώσεις; Πείτε μου!